InBody 370 Testösszetétel Mérés

Valószínű sokan nem hallottatok még az InBody testösszetétel analizáló készülékről, ezért pár mondatban szeretnénk bemutatni működését.

A gépre állva, testsúlyunk, magasságunk és életkorunk megadása után, az InBody körülbelül 1 perc alatt készít elemzést testösszetételünkről, izom- zsír arányunkról, illetve tápláltsági állapotunkról, sőt még edzés terveket is ajánl. Az adatokat azonnal kinyomtatja, a lenti képen látható formában.

This image has an empty alt attribute; its file name is InBody370_sheet1024_1-1.jpg

A kiindulási egészségi állapotot figyelembe véve reális célok tűzhetőek ki, mind a mozgás- és táplálkozási programban.

Már 1-2 kg zsírtöbbletet is megmutat, tehát a BMI-vel ellentétben már igen korán diagnosztizálható az elhízás kockázata.

Meghatározható a derék – csípő aránya, melynek magas értéke nagyobb kockázatot jelent az elhízás szövődményeinek kialakulásához (magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség).

A csonttömeg változásából következtetni lehet a csontritkulás kialakulásának veszélyére.

AZ INBODY CÉLJA, HOGY INSPIRÁLJA AZ EMBEREKET AZ EGÉSZSÉGESEBB ÉLETRE, MOTTÓJA PEDIG „MAKES LIFE BETTER” VAGYIS JOBBÁ TESZI AZ ÉLETET!

Az InBody méréshez időpontfoglalás szükséges melyet az ALSAD Medical Facebook oldalán, a “szolgáltatások” menüpontban tudnak megtenni:

A BMI és korlátjai

A BMI és korlátjai

A BMI fogalmával valószínűleg már mindenki találkozott. A BMI a “body mass index”, azaz magyarul...

read more
Share This