ALSAD (https://www.dietaajanlas.hu) informatikai sütikre vonatkozó szabályzata

(Utoljára frissítve: 2020. augusztus 31.)

Fontos számunkra a személyes adatai biztonságának és magánéletének védelme, ezért az ALSAD a személyes adatokat az alkalmazandó adatvédelmi és adatbiztonsági jogszabályokkal, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletével (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) rendelkezéseivel összhangban kezeli és dolgozza fel.

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY A WEBOLDAL VAGY A WEB ALKALMAZÁSUNK HASZNÁLATÁVAL ÖN, MINT FELHASZNÁLÓ ELFOGADJA A SÜTIHASZNÁLATRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATUNKAT (AMELYEKET IDŐNKÉNT FRISSÍTÜNK VAGY MÓDOSÍTUNK), VALAMINT A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET. A WEBOLDAL VAGY A WEB ALKALMAZÁSUNK HASZNÁLATÁVAL HOZZÁJÁRUL SZEMÉLYES ADATAINAK A JELEN SZABÁLYZATBAN RÖGZÍTETTEK SZERINT TÖRTÉNŐ KEZELÉSÉHEZ. AMENNYIBEN NEM KÍVÁNJA, HOGY SZEMÉLYES ADATAIT KEZELJÜK, ÚGY TISZTELETTEL KÉRJÜK A WEBOLDAL VAGY WEB ALKALMAZÁS HASZNÁLATÁNAK MEGSZÜNTETÉSÉT.

Kik vagyunk?

Ezt a weboldalt és a web alkalmazást az ALSAD Medical Kft. (Cg.14-09-316871; székhely: 7400 Kaposvár, Zárda utca 13.; adószám: 26684802-2-14) üzemelteti. Ebben az informatikai sütik (továbbiakban: sütik) irányelveiről szóló dokumentumban foglaltak szerint a „ALSAD”, „mi”, „minket” és „miénk” kifejezések az ALSAD MEDICAL Kft.-re és az összes általa ellenőrzött vagy őt ellenőrző szervezetre vonatkoznak, vagy a közös ellenőrzés alatt álló, beleértve az anya-és leányvállalatokat, kapcsolt szervezeteket is.

Ez a sütikre vonatkozó szabályzat elmagyarázza, hogy mik a sütik és hogyan használjuk őket. Olvassa el ezt az irányelvet, hogy megértse, milyen típusú sütiket használunk, milyen információkat gyűjtünk a segítségükkel, és az információkat hogyan használjuk fel. Az Ön személyes adatainak felhasználásáról, tárolásáról és megőrzéséről további információt az Adatvédelmi Tájékoztatóban talál. Ez a szabályzat azt is elmondja, hogy milyen szabályok vonatkoznak az Ön által nekünk megadott személyes adatokra.

Mik a sütik?

A sütik olyan apró infokommunikációs részletek, amelyeket az Ön eszköze tárol és olvas. A sütik olyan adatokat tartalmazhatnak, amelyek lehetővé teszik a használt eszköz felismerését. Egyes esetekben azonban a sütik csak bizonyos beállításokkal kapcsolatos információkat tartalmaznak, amelyek tehát nem minősülnek személyes adatoknak. A sütik célja, hogy az Ön weboldalon való böngészési élménye a lehető legteljesebb legyen, emlékezzenek a preferenciáira, így nem kell újra és újra beállítania a részleteket.

Az általunk felhasznált sütikkel személyes adatainak feldolgozása a GDPR rendelet 6. cikk 1. bekezdésében meghatározottak alapján történik.

Különböző típusú sütik vannak. Egyes sütik közvetlenül a weboldalunkról, mások harmadik felektől származnak, amelyek sütiket helyeznek el webhelyünkön.

A sütik változó ideig tárolhatók a böngészőben vagy az eszközön. A munkamenet sütik törlődnek az eszközről, amikor bezárja a böngészőt. Az állandó sütik az eszközön maradnak, amíg törlik őket, vagy amíg elérik a lejáratukat.

Jelenleg 4 fajta süti működik weboldalunkon:

Alapvető webes sütik

Egyes sütik nélkülözhetetlenek az Ön számára, hogy webhelyünk teljes funkcionalitását kihasználhassa. Felhívjuk figyelmét, hogy ezen sütik nélkül a webhelyünk nem feltétlenül jelenik meg optimálisan, és egyes funkciók technikailag nem állnak rendelkezésre.

Funkcionális sütik

Ezek a sütik lehetővé teszik weboldalunk számára, hogy emlékezzen az Ön preferenciáira, és ezáltal segítsenek testre szabni és optimalizálni a webhelyünkön szerzett tapasztalatait. A sütihasználatra vonatkozó beleegyezésről szóló sütit arra használjuk, hogy emlékezzünk az Ön preferenciáira, a webhelyen használt sütik használatának megfelelően. Így emlékezhetünk Önre, amikor visszatér webhelyünkre.

Célzó sütik

Célzó sütiket használunk annak érdekében, hogy más weboldalakon olyan hirdetéseket kapjon, amelyek az Ön érdeklődéséhez igazodnak, és segítenek nekünk nyomon követni a harmadik fél webhelyein található hirdetési kampányaink hatékonyságát. Ezeket a sütiket általában külső fél által készített hirdetési hálózatok helyezik el egy weboldal-üzemeltető engedélyével, de maga az üzemeltető is elhelyezheti őket (elsődleges süti).

Analitikus/teljesítmény sütik

Analitikus sütiket használunk álnevű felhasználói profilok létrehozására weboldalunk igény szerinti fejlesztése és megtervezése céljából. Az analitikus sütik megmutatják, hogyan használja a weboldalt, és mi a legjobb élményt nyújthatjuk Önnek.

Sütipreferencia-kezelés

Felhívjuk figyelmét, hogy beállíthatja úgy böngészőjét, hogy az értesítse Önt a sütik tárolásáról vagy felhasználásáról a meglátogatott webhelyen. Így a sütik bármilyen használata átlátható az Ön számára. Megtagadhatja a sütik használatát a böngészőjében a megfelelő beállítások kiválasztásával, de kérjük, vegye figyelembe, hogy ha ennek megfelelően jár el, akkor nem biztos, hogy élvezheti a weboldal teljes funkcionalitását, és elveszítheti preferenciáit.

Harmadik fél által használt sütik

Google Analytics by Google Inc.

A Google Analytics egy elemző süti a weboldal használatának felmérésére és a weboldalon végzett tevékenységekről szóló jelentések összeállítására. Jelen szabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Google Analytics sütik alkalmazásra kerüljön.

A weboldalon aktiváltuk az IP-anonimizálást, így az Ön IP-címét az Európai Unió tagállamainak területére vonatkozó hivatkozásnál rövidítjük le.

A hozzájárulását visszavonhatja a Google Analytics böngésző plug-injének letöltésével és telepítésével (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu), vagy ha rákattint az alább található dobozra, amely egy opt-out sütit tárol az Ön böngészőjében.

Albacross

Az Albacross Nordic AB egy üzleti webanalitikai szoftver, amely segítségével a vállalatok pontosabb információkat kaphatnak azokról a cégekről, amelyek weboldalaikat megtekintik.

Jelen szabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy az Albacross Nordic AB (“Albacross”) a személyes adatait feldolgozza. Az Ön számítógépére helyezett sütik útján gyűjtött adatokat, amelyek személyes adatnak minősülnek, az Albacross feldolgozza, amely stockholmi és varsói irodával rendelkezik, és lead-azonosítással, valamint célzással kapcsolatos szolgáltatást nyújt.

A személyes adatok feldolgozásának célja, hogy a tőlünk/weboldalunkról igényelt szolgáltatás minőségén az Albacross javíthasson („Lead generálási” szolgáltatás), oly módon, hogy adatokat tesz hozzá céges adatbázisaihoz.

Az adatokat, technikai információt illetve az IP címet, amellyel weboldalunkat meglátogatta, az Albacross abból a célból gyűjti és használja fel, hogy megkülönböztesse az egyező IP-címekről érkező eltérő látogatókat. Az Albacross eltárolja az űrlapkitöltésből származó domain információt, hogy az IP-címet megfelelően társítsa.

Az Albacross adatvédelmi irányelveiről ezen a linken keresztül tud tájékozódni:
https://albacross.com/privacy-policy/.

Adatvédelmi tisztviselő

Az adatvédelemmel vagy a sütik használatával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot adatvédelmi tisztviselőnkkel:

Adatvédelmi tisztviselőnk elérhetőségei a következők:

Máthé Zoltán

Tel.: +36 (1) 878-1653
E-Mail:
Web: www.netis.hu