EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS A MAGYAR SZERVÁTÜLTETETTEK SZÖVETSÉGE ÉS AZ ALSAD MEDICAL KÖZÖTT

Az ALSAD Medical a kezdetek óta dolgozik együtt olyanokkal, akik szervátültetés után keresték az egészségesebb élet és étrend eléréséhez a segítséget. Ezt mostanra “intézményesítettük” egy hivatalos együttműködési megállapodással cégünk és a Magyar Szervátültetettek Szövetsége közt. Az ALSAD jól illeszkedik a Szövetség betegedukációs kezdeményezésébe, a Képzett Beteg Programba. Ezáltal az ALSAD megoldásával a szervátültetettek egészségét a digitális technológia modern eszközei is képesek lesznek támogatni.

Szervátültetés. Sokaknak ez jelenti a “második esélyt” az életre. Nem is akármilyet: transzplantáció után is lehet valaki sportoló, alapíthat családot, lehet sikeres vállalkozó. Az egészségére azonban élete végéig fokozottan kell ügyelnie, hogy az új szerv problémamentesen működjön. Ezt az ALSAD és az MSZSZ új közös programjának Betegmotivációs Nagykövete, Herczendorfer Attila jól tudja: ő a transzplantációját követően, 2019. óta használja az ALSAD programját. Ennek segítségével először az optimális testsúlyt, majd az optimális laborértékeket is sikerült elérnie, “mellesleg” kitűnően érzi magát. A program keretében ő is azon dolgozik, hogy sorstársai is hasonló sikerekről számolhassanak be.

Hamarosan további híreket közlünk a program részleteiről, és azokról a lehetőségekről, amelyeket a transzplantáltak számára ajánlunk fel, ha csatlakoznak az ALSAD és Magyar Szervátültetettek Szövetsége közös programjához, és szívesen kipróbálnák az ALSAD étkezéssel, életmóddal, egészségtudatossággal kapcsolatos szolgáltatásait.

Berente Judit, a Magyar Szervátültetettek Szövetsége elnöke és Varga László, az ALSAD Medical Kft. ügyvezetője az együttműködéstől a szervezet tagjainak betegedukációs fejlődését és az egészségtudatosság magas színvonalát várják.

Lajkó Éva

2021.05.17.

Share This