2022-es sikereink

Közeledik az év vége, és ilyenkor az ember mindig visszatekint arra, hogy mi is történt vele az adott évben. Mi is sorra vettük a szakmai sikereinket! Az előző években is nagy büszkeséggel töltötte el csapatunkat, hogy magyar fejlesztésű applikációként rangos nemzetközi elismeréseket szereztünk  (pl. brit Tech Rocketship Awards Europe startup-verseny kategória győztes szoftvere lettünk) és szerencsére ez a széria 2022-ben is folytatódott.

Több megtisztelő felkérést is kaptunk az ALSAD Medical csapatával együtt, hogy bemutassuk rendszerünket többek között pl. a Semmelweis Egyetem hallgatóinak. Mindig nagyon inspiráló számunkra, amikor a jövő szakemberivel beszélgethetünk a telemedicinában rejlő lehetőségekről.

Számos konferencián is részt vettünk, Simonová Erika dietetikus szakértőnk színvonalas előadásaival csatlakozhatott több tudományos programhoz. Megtisztelő volt képviseltetni magunkat a MESZK rendezvényein, az Országos Táplálkozástudományi Szakemberek konferenciáján, a Magyar Táplálkozástudományi Társaság és a Magyar Elhízástudományi Társaság összejövetelén is.

Több nagyszabású projektbe is becsatlakoztunk. Ebben az évben ⭐️💫SpaceABC – speciálisan űrutazók és asztronauták diétatervezési szolgáltatását nyújtja – ⭐️💫hivatalosan is az ALSAD Medicalt választotta Digitális Egészségügyi Platform Szolgáltatójának. Kiemelten fontos számunkra a dietetikus szakma támogatása, ezért tovább erősítettük kapcsolatunkat az MDOSZ-el is, és ennek gyümölcseként idén 1200 szakmailag is validált étrenddel gazdagodott az applikációnk, valamint a Szövetség rendezvényeinek állandó résztvevői is lettünk.

Találkozhattatok velünk tv-ben és a rádióban is, ahol elmondtuk, hogy mitől is hiteles egy alkalmazás, és hogy az innovatív egészségügyi szoftverek, hogy segíthetik a szakemberek munkáját és a páciensek életvitelét.

Jövőre is fontos küldetésünk marad, hogy informatikai megoldásokkal és hiteles szakmai tartalmakkal segítsük a dietetikusokat, valamint az embereket az egészségtudatos gondolkodásmód eléréséhez és támogassuk őket egészségi állapotuk javításában, valamint az ehhez szükséges életmódváltás nehézségeinek megoldásában.

Minden követőnknek Boldog Új Évet Kívánunk! Tartsatok velünk a jövő évben is!

MIND Diéta

MIND Diéta

A hipertónia világszerte 1 milliárd embert érint, és előfordulása jelentősen növekszik az életkor...

read more
Share This