Attila története

Attilának súlyos veseelégtelensége volt, és egy évvel ezelőtt veseátültetésen esett át.
Tisztában van azzal, hogy „második esélyt” kapott az élettől, és olyan életet szeretett volna élni, amelynek középpontjában immár az egészség áll, és ez magában foglalja a sportolást is (spinning, edzőtermi gyakorlatok és a rendszeres sporttevékenységek egyéb formái), valamint az egészségügyi adatainak és testsúlyának folyamatos nyomon követését.

Ugyanakkor néhány extra kiló leadásával is küzdött, és úgy tűnt, hogy a sport nem volt elegendő az ideális testtömeg eléréséhez. Elkezdte az ALSAD használatát annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottabb, jól megtervezett étrendje lehessen, amely figyelembe vesz minden lényeges szempontot, például a tápanyagokat, a zsír / szénhidrát / fehérjék ideális egyensúlyát, és mindezt professzionális dietetikusok javaslatai alapján teszi. Mivel az ALSAD ezeket az adatokat mind figyelembe veszi és kalkulálja a menü tervezésekor, Attila könnyebben és pontosabban tudta követni és ellenőrizni étkezési szokásait.

A próbaidőszak végén Attila elérte az „ideális” súlyhoz közeli testtömeget (kb. 7 kilogramm elvesztése után) anélkül, hogy meg kellett volna harcolnia a menütervezéssel, vagy azt érezte volna, hogy mindez túl sok erőfeszítést és időt igényelt volna tőle. Az ALSAD csapatától egy tabletet kapott ajándékba, hogy könnyedén megtekinthesse és nyomon követhesse állapotának javulását, és – amennyiben szeretné – megoszthassa a mérhető eredményeket.

Share This